Stičišče Iskra

DELAVNICA: PREGLED LASTNIŠKIH IN PROSTIH ORODIJ TER STORITEV ZA NVO

V sklopu digitalizacije našega stičišča vabimo na prestavljeno delavnico: pregled lastniških in prostih orodij ter storitev za NVO. Delavnico bomo izvedli 21. oktobra 2021, ob 18. uri, na spletni platformi Zoom.

Na delavnici vam bomo predstavili nekaj enostavnih programskih orodij in storitev, ki so cenovno ugodne ali celo brezplačne. Ker včasih res ni potrebe ali sredstev, da bi plačevali za kakovostne storitve, ki jih na trgu lahko dobimo tudi brezplačno. 

Predstavili bomo tudi »Non-Profit« programe donacij in popustov programske opreme, pa tudi storitev v oblaku za nevladne neprofitne organizacije.

Spoznali bomo ugodnosti, ki jih v okviru družbeno odgovornega poslovanja nudijo vsi večji svetovni razvijalci programske opreme in storitev v oblaku.

O IZVAJALCIH:
Delavnico bosta izvedla Matjaž Medvešek, direktor Zavoda MISSS in Kristijan Tkalec, strokovni vodja pri Biotehna, biotehnološki laboratorij, ki deluje v okviru Zavoda Kersnikova.

PRIJAVA:
Rok za prijavo je sreda, 20. oktober 2021. 

Povezavo do delavnice boste prejeli na dan delavnice – da boste hitreje dostopali do povezave, na kateri se bomo srečali.