Stičišče Iskra

BREZPLAČNO PREDAVANJE IN DELAVNICA ‘S TEORIJO IZBIRE DO OBČUTKA RAVNOVESJA’

Vabimo vas na brezplačno predavanje in delavnico "S teorijo izbire do občutka ravnovesja", ki bo v ponedeljek, 18.oktobra 2021 od 17.00 do 18.30, na spletni platformi Zoom.

Namen predavanja oz. dogodka je posredovati informacijo in izkušnjo o vsebini teoriji izbire kot psihologiji osebne svobode. Teorija izbire avtorja dr. Williama Glasserja, je psihologija, ki opredeljuje človeka kot notranje motivirano bitje, ki se vede v skladu s pomenom, ki ga pripisuje vedenju drugega in zunanjim okoliščinam.

Izvajalka bo predstavila kaj botruje temu, ko v vsakodnevnih situacijah izgubljamo občutek ravnovesja in kako si ga s pomočjo razumevanja sebe, svojega delovanja skozi teorijo izbire ponovno povrnemo.

IZVAJALKA:
Mirjana Palčič Bubnič
, univ.dipl.socialna delavka, psihoterapevtka realitetne terapije, supervizorka z licenco Socialne zbornice Slovenije ter Coach. Supervizorka in učiteljica teorije izbire in realitetne terapije ter direktorica Evropskega inštituta za realitetno terapijo.

DOSTOP DO DOGODKA:
Na predavanje in delavnico se vključite na tej povezavi.

ali s št. ID: 677 923 84 95

VEČ O DOGODKU:
Predavanje obeležuje Svetovni dan duševnega zdravja 10. oktober 2021. Organizira ga Center za psihoterapijo in psihosocialno pomoč Koper, v sodelovanju s PiNO. 

KONTAKTNI OSEBI:Mirjana Palčič Bubnič
strunjan.sto@siol.net
Darka Verbič:
darka.verbic@gmail.com

Vabljeni!