Stičišče Iskra

DELAVNICA: PREGLED LASTNIŠKIH IN PROSTIH ORODIJ TER STORITEV ZA NVO

V sklopu digitalizacije našega stičišča vabimo na novo delavnico: pregled lastniških in prostih orodij ter storitev za NVO. Saj veste - ker včasih res ni potrebe ali sredstev za številne plačljive programe in storitve.

Na delavnici vam bomo predstavili nekaj odprtokodnih in prostih programskih orodij in storitev. Poudarek bo na rešitvah, ki so enostavne za uporabo, ekonomsko ugodne in etične.

Predstavili bomo tudi »Non-Profit« programe donacij in popustov programske opreme, pa tudi storitev v oblaku za nevladne neprofitne organizacije in knjižnice.

Spoznali bomo ugodnosti, ki jih v okviru družbeno odgovornega poslovanja nudijo vsi večji svetovni razvijalci programske opreme in storitev v oblaku.

O IZVAJALCIH:
Delavnico bosta izvedla Matjaž Medvešek, direktor Zavoda MISSS in Kristijan Tkalec, strokovni vodja pri Biotehna, biotehnološki laboratorij, ki deluje v okviru Zavoda Kersnikova.

PRIJAVA:
Rok za prijavo je ponedeljek, 27. september 2021. Ker je število mest omejeno, priporočamo, da s prijavo pohitite.  

Povezavo do delavnice boste prejeli na dan delavnice – da boste hitreje dostopali do povezave, na kateri se bomo srečali.