Stičišče Iskra

ZBIRAMO VPRAŠANJA ZA INTERVJUJE Z OBČINARJI

Z veseljem sporočamo, da smo ohranili naziv ISKRA - STIČIŠČE NVO ISTRE IN KRASA in bomo še naprej gojili ter ustvarjali podporno okolje za nevladne organizacije. O načrtih, ki smo jih zasnovali za delovanje vse do leta 2027 in procesu prijave za NVO s potencialom vas bomo obvestili v kratkem, do takrat pa bi vas prijazno prosili za nekaj pomoči pri eni od pripravljalnih aktivnostih programa.

Ena izmed vaših povratnih informacij na lanskoletno anketo o zadovoljstvu z našim delovanjem je bila, da si želite več bolj konkretnih in informativnih vsebin, zato bomo v letu 2024, v sklopu našega mesečnega novičnika, vzpostavili segment intervjujev z občinarji, katerih namen je predstaviti informacije, ki bodo v pomoč vam, nevladnicam in nevladnikom.

Kaj je tisto, kar ste si vedno želeli vprašati osebo, ki na občini skrbi za področje družbenih dejavnosti, prostorski razvoj in nepremičnine, kulturo, okolje, socialo in socialno varnost, zdravje in zdravstveno varnost, otroke, mladino, preventivo, turizem ali katero drugo področje, pa morda niste imeli doslej priložnosti? Razmislite, katere informacije lahko pridobite od te osebe, kaj vas konkretno zanima, pri čem vam lahko pomaga in katere teme lahko osvetli? 

Predloge vprašanj zbiramo vse do torka, 20. februarja 2024. Pošljite nam jih na e-naslov info@sticisce-iskra.si. 

Za vsako prispevano vprašanje se že vnaprej zahvaljujemo.