Stičišče Iskra

TA DOBRA VEČERJA: S PETIMI EVRI DO GURMANSKE VEČERJE V DVOJE

Restavracije širom Slovenije so se odločile, da ponovno odprtje proslavijo z dobrodelno noto in se pridružijo naši akciji Ta dobra večerja! Cilj: zbrati čim več denarja za lokalne nevladne organizacije, ki spreminjajo našo družbo na bolje. Kako? Tu nastopite vi – junakinje in junaki letošnje zgodbe.

Dobre namene nevladnih organizacij podprite s simboličnim prispevkom 5 evrov, osem restavracij in ena trgovina pa bodo med sodelujočimi izžrebale srečneže, ki jih bodo nagradili z gurmanskim doživetjem v dvoje!

Seveda vas vabimo, da podprete parček v naši regiji, in sicer Zavod Modri december, ki bo zbran denar namenil podpori otrokom z avtizmom in njihovim družinam, nagrajenka ali nagrajenec pa se bo lahko razvajal v Villi Xaxat, saj bo prejel-a gurmansko kulinarično doživetje za 2 osebi.

Kako sodelujete?

  1. Donirajte najmanj 5 evrov Zavodu Modri december. To lahko naredite z nakazilom na TRR (SI56 6100 0001 2338 456, odprt pri Delavski hranilnici, namen nakazila: ta dobra večerja, sklic: SI00 1234) ali pa tako, da odprete svojo mobilno banko in skenirate QR kodo na zgornji fotografiji.

  2. V komentar pod TO OBJAVO zapišite #tadobravečerja. Označite lahko osebo, ki jo želite povabiti na večerjo. Če bo v dobrodelni nagradni igri sodelovala tudi oseba, ki ste jo izbrali, se vajine možnosti v žrebu seveda povečajo.

  3. Delitev objave ni pogoj za sodelovanje, bomo pa veseli, če bo akcija dosegla čim večje število ljudi!

Akcija traja do nedelje, 30. maja 2021, do polnoči. Nagrajenko oz. nagrajenca bomo izžrebali 31. maja 2021.

Pravila in pogoji za sodelovanje: bit.ly/TaDobraVečerja2021-Pravila

Hvala vsem, ki ste že, ali pa še boste podprli Zavod Modri december in jim s tem pomagali pri pisanju dobrih zgodb v naši regiji še naprej.

Več o akciji in drugih parih na www.vecerja.si.