Stičišče Iskra

ISKRIVA RAZVOJEVALNICA: OD IDEJE DO PROJEKTNEGA PREDLOGA NA KONKRETNEM PRIMERU

Napovedujemo tretje izobraževanje v okviru cikla izobraževanj Iskrive razvojevalnice. Delavnica se bo osredotočila na spoznavanje lastnih izkušenj in zaznav, ki generirajo dobre ideje. V dobrih dveh urah bomo v več korakih tovrstne ideje skupaj razvili v projektne predloge, ki bodo ustrezali pogojem, smernicam in ciljem programov in razpisov, na katere se želite prijaviti. Izobraževanje je namenjeno NVO obalno-kraške regije.

Z željo, da bi vas podprli pri prijavah na relevantne razpise NVO, bomo za vas organizirali INFORMATIVNO DELAVNICO, kjer bomo podrobneje predstavili Javni razpis za krepitev aktivnih državljanskih pravic in opolnomočenje nevladnih organizacij na tem področju, ki ga je objavilo Ministrstvo za javno upravo.

V dobrih dveh urah bomo na razumljiv način predstavili sklope, ki so relevantni za NVO, in skupaj z vami razvili projektne predloge, ki bodo ustrezali pogojem, smernicam in ciljem razpisa.

Do vsebine razpisa lahko dostopate TUKAJ.

DATUM IZVEDBE: ponedeljek, 17. april 2023, ob 17. uri (predvideno trajanje 2 uri)

PRIJAVA je obvezna na spletnem obrazcu, ki ga dobite TUKAJ, do petka, 14. 4. 2023.

Izvedba izobraževanja: predvidena je izvedba preko spletne platforme ZOOM – povezavo vam bomo posredovali na dan dogodka. 

O predavateljici:

Delavnico bo vodila naša strokovna sodelavka Kaja Cunk, z desetletnimi izkušnjami na področju prijave, vodenja in spremljanja projektov.

CELOTEN PROGRAM IZOBRAŽEVANJ je na voljo TUKAJ.

Lepo vabljene_i!