Stičišče Iskra

VABIMO NA IZOBRAŽEVANJE O PLATFORMI POMAGAJMO.IO

Vabimo vas na brezplačno izobraževanje za uporabo prve slovenske odprte celostne spletne platforme Pomagajmo.io za vodenje spletnih kampanj za zbiranje donacij za nevladne organizacije.

Nevladne organizacije se lahko registrirate na Pomagajmo.io in organizirate kampanje, v katerih povabite širšo javnost in podjetja k donacijam za vašo dejavnost.

Izobraževanje bo v naših prostorih  na Gortanovem trgu 15 v Kopru, v sredo, 15. marca  2023, od 9. do 13. ure.

Na izobraževanju:

• vam bomo predstavili vse funkcionalnosti platforme Pomagajmo.io,
• vas bomo naučili uporabljati spletno platformo Pomagajmo.io,
• vam bomo nudili preizkus delovanja platforme Pomagajmo.io,
• vas bomo naučili kako pripraviti in izpeljati uspešno kampanjo zbiranja donacij,
• vas bomo naučili kako graditi odnos z donatorji v kampanjah zbiranja donacij,
• vam bomo na voljo za vprašanja.

Storitev Pomagajmo.io omogoča Zavod Sopotniki, ki je neprofitna, prostovoljska organizacija. O razvoju platforme pravijo:
»Kot nevladna organizacija se dobro zavedamo potreb organizatorja kampanj in platformo smo zasnovali na način, da z enostavnimi delovnimi procesi dosežemo najboljši možni rezultat. Pri snovanju platforme nam je bilo pomembno, da bodo kampanje časovno učinkovite. Platforma omogoča enostavno promocijo kampanj z vtičniki, vnaprej pripravljenimi objavami za
Facebook, Twitter, LinkedIn, Whatsapp, Viber, Telegram, prenosljive QR kode in URL povezave. Spremljanje prejetih donacij je avtomatizirano, pri čemer gredo vse donacije na račun organizacije, brez posrednika. Pomembno nam je bilo tudi, da imajo donatorji pozitivno izkušnjo, s tem ko prejmejo povratne informacije o porabi njihovih donacij, zato zaključene kampanje vsebujejo poročilo o porabi sredstev.«

Izobraževanje bo vodila Janja Smrkolj, skrbnica donacij in sponzorstev v Zavodu Sopotniki.

PRIJAVA:
Na izobraževanje se prijavite: https://bit.ly/3XYkk5T

Rok za prijavo je torek, 14. marec 2023. 

Za odmore z napitki in sladkimi prigrizki bo poskrbljeno. Vabljeni na prijetno in informativno druženje!

Sredstva za projekt so v Zavodu Sopotniki pridobili na javnem razpisu za digitalno preobrazbo nevladnih in prostovoljskih organizacij ter povečanje vključenosti njihovih uporabnikov v informacijsko družbo 2021-2023, ki ga je v letu 2021 objavilo Ministrstvo za javno upravo.

Izobraževanje je omogočilo Kulturno izobraževalno društvo PiNA.