Stičišče Iskra

Predstavitev nacionalne akcije nevladnih organizacij – Šola za župane

Vljudno vas vabimo na predstavitev nacionalne akcije nevladnih organizacij - Šole za župane, ki bo v sredo, 9. februarja 2022, ob 17. uri, na spletni platformi Zoom.

Ključni cilj je vključiti nevladne organizacije in civilne iniciative v predvolilno debato županskih kandidatov, lokalnih strank in list, odpirati aktualne teme v času predvolilne kampanje in skupaj z njimi iskati rešitve za aktualne družbene izzive.

Poleg tega je namen ozaveščati županske kandidate, stranke in liste ter širšo javnost o pomenu in vlogi nevladnega sektorja v lokalnem okolju.

Na srečanju bomo podrobneje predstavili Šolo za župane in možnosti sodelovanja – nabor tem in pobud, sodelovanje pri umeščanju pobud NVO v programe strank in list, sodelovanje na osrednjem dogodku, idr.

Na njem si želimo tudi z vami premisliti ključne teme, ki bi jih bilo smiselno predstaviti županskim kandidatom in strankam oz. listam.


Na dogodek se je potrebno prijaviti preko spletnega obrazca (klik). Rok za prijavo na srečanje je 9. februar 2022, do 12. ure. Povezavo na srečanje boste prejeli dan pred dogodkom.


Svoje pobude, vezane na specifična področja in delovanje nevladnih organizacij ter interes za sodelovanje lahko oddate tudi preko spletnega obrazca (klik) do 16. februarja 2022.


Za dodatne informacije smo dosegljivi na info@sticisce-iskra.si.