Stičišče Iskra

OBJAVLJEN JE RAZPIS »SPODBUDE ZA REŠITVE: DOLGOŽIVA DRUŽBA«

Razpis »Spodbude za rešitve: dolgoživa družba« je ponovno tu! Namenjen je nevladnim organizacijam iz Obalno-kraške regije, ki bi se s svojimi aktivnostmi skupaj s partnerji aktivno vključile v izboljšanje kakovosti življenja in zdravja dolgožive družbe v regiji.

Z razpisom želimo spodbuditi in finančno podpreti največ dve rešitvi s področja dolgožive družbe. 

Posredno želimo vzpostaviti mehanizem spodbude in podpore za trajnostne storitve nevladnega sektorja Obalno-kraške regije za reševanje izzivov in naslavljanja potreb dolgožive družbe.

Predvidena skupna višina sredstev, ki so na razpolago za izvedbo tega razpisa, je 7.000,00 EUR. Prijavitelj lahko zaprosi za najmanj 2.000,00 EUR in največ 3.500,00 EUR. Gre za sredstva 100 % pavšalnega financiranja, ki jih bo financer dodelil za pripravo in implementacijo rešitev prijaviteljev, ki bodo izpolnjevali vse pogoje tega javnega razpisa in bodo skladno z merili za izbor dosegli zadostno število točk.

Prijavite se lahko do vključno 12. maja 2022, na tej povezavi.

V pomoč potencialnim prijaviteljem bomo organizirali informativno delavnico, ki bo 5. maja 2022, ob 14. uri potekala preko aplikacije Zoom. Na delavnico se prijavite na tej povezavinajkasneje do 3. maja 2022. Povezavo do aplikacije Zoom vam bomo posredovali ob potrditvi vaše prijave.

Za dodatne informacije nam lahko pišete na info@sticisce-iskra.si, odgovorili vam bomo v roku 24 ur. Obravnavali bomo vprašanja, ki bodo prispela do vključno 9. maja 2022.

Da boste ostali na tekočem z razpisom, pa vas vabimo, da še naprej spremljate našo spletno stran in družbena omrežja.