Stičišče Iskra

PRENOVILI SMO NAŠO SPLETNO STRAN

S ponosom sporočamo, da smo prenovili našo spletno stran. V novo obdobje izvajanja programa stičišča smo namreč, poleg osveženih aktivnosti, želeli zakorakati tudi s prenovljeno in dostopnejšo ter privlačno spletno stranjo.

Prav tako smo želeli pohitriti in olajšati iskanje ključnih informacij in storitev, ki jih ponujamo NVO. Te so zdaj hitro dostopne, saj do vseh ključnih opisov in podatkov dostopate že v zgornjem meniju. Prav tako pa smo poudarek dali digitalni izkušnji, saj ta zagotavlja lažji in pogostejši stik z vami. 

Doslej smo na spletni strani delili informacije, ki so bile predvsem informativne narave. Te boste našli tudi na prenovljeni strani. Z leti dela pa smo opazili, da je našim uporabnicam in uporabnikom spletne strani pomembna predvsem vsebina, ki naše stičišče loči od drugih podpornih okolij, hkrati pa so naše dobre zgodbe običajno bolje sprejete kot druge vsebine na strani.

Verjamemo, da je dobrih zgodb, ki jih še ne poznamo, veliko. Te tudi pričajo o pomenu in doprinosu nevladnega sektorja v regiji. Prav zaradi tega smo se odločili, da poseben razdelek na spletni strani posvetimo dobrim zgodbam nevladnih organizacij v obalno-kraški regiji. Želimo si, da bi ta zaživel in se sčasoma dopolnjeval. Zato imamo na spletni strani tudi poseben razdelek, kamor lahko vnesete vaše dobre zgodbe in jih delite z bralci in bralkami. 

Novost je tudi razdelek dejstva o NVO, kjer smo na interaktiven način zbrali ključna dejstva in številke v povezavi z NVO sektorjem v obalno-kraški regiji. Upamo, da vam bodo te informacije služile pri nadaljnjem delu in boljšem razumevanju nevladnega sektorja v regiji. 

Posebej izpostavljene so tudi organizacije, ki so vključene v program stičišča. Te izberemo na letni ravni, in veseli nas, da jih je letos toliko. Do njihovih spletnih strani oziroma povezav na družbena omrežja dostopate s klikom na izpostavljen logotip. 

Zagotovo boste na spletni strani našli še kakšno novost, med drugim tudi polletni ISKRA e-bilten, ki bo združil pomembne informacije v zvezi z našim delom in nevladnim sektorjem v regiji. Prav tako pa bi vas želeli povabiti k prijavi na naš prenovljen in izboljšan mesečni ISKRA obvestilnik. Na oba se lahko prijavite na tej povezavi. 

V prenovo strani je bilo danega veliko časa in premisleka, zato upamo, da vam je všeč, pa tudi, da je uporabna in zanimiva. Prenovil jo je izvrsten oblikovalec Artyom Ismagilov, ki se mu iskreno zahvaljujemo.

Kategorije

Archives