Stičišče Iskra

OBJAVLJEN JE RAZPIS »SPODBUDE ZA ČEZSEKTORSKE AKCIJE: DOLGOŽIVA DRUŽBA«

Razpis »Spodbude za čezsektorske akcije: dolgoživa družba« je tu! Namenjen je nevladnim organizacijam iz obalno-kraške regije, ki bi se s svojimi aktivnostmi skupaj s partnerji aktivno vključile v izboljšanje kakovosti življenja in zdravja dolgožive družbe v regiji.

Z razpisom želimo spodbuditi in finančno podpreti vsaj tri čezsektorske akcije s področja dolgožive družbe in prispevati k zagotavljanju primernih pogojev za dolgoživo družbo (tj. za družbo, v kateri naj bi ljudje optimalno izkoristili svoje potenciale v vseh obdobjih svojega življenja in v kateri so človekove pravice enake za vse ljudi, ne glede na njihovo starost).

Posredno želimo preko pilotnih akcij vzpostaviti delujoča in učinkovita partnerstva nevladnih organizacij z lokalnimi, regionalnimi, nacionalnimi in EU institucijami, mediji, gospodarskimi partnerji ter drugimi akterji, pomembnimi za zadovoljitev ugotovljenih lokalnih potreb, posebej glede reševanja problematike dolgožive družbe.

Predvidena skupna višina sredstev, ki so na razpolago za izvedbo tega razpisa, je 7.500,00 EUR. Prijavitelj lahko zaprosi za najmanj 1.500,00 EUR in največ 2.500,00 EUR. Projekti bodo financirani stoodstotno. 

Prijavite se lahko do vključno 7. junija 2020, na tej povezavi

RAZPISNA DOKUMENTACIJA: klik.

V pomoč potencialnim prijaviteljem bomo organizirali informativno delavnico, ki bo 19. maja 2020, ob 14. uri potekala preko aplikacije Zoom. Na delavnico se prijavite na tej povezavi, najkasneje do 18. maja 2020. Povezavo do aplikacije Zoom vam bomo posredovali ob potrditvi vaše prijave.

Za dodatne informacije nam lahko pišete na info@pina.si, odgovorili vam bomo v roku 24 ur. Obravnavali bomo vprašanja, ki bodo prispela do vključno srede, 3. junija 2020.

Da boste ostali na tekočem z razpisom, pa vas vabimo, da še naprej spremljate našo spletno in Facebook stran.

Kategorije

Archives