Log in

pinablack


SL / IT / HR
Gregorčičeva ulica 6, 6000 Koper
+386 (0)5 63 00 320
info@sticisce-iskra.si

Anketa za nevladne organizacije Obalno-kraške regije

Vljudno vabimo nevladne organizacije Obalno-kraške regije k izpolnitvi kratkega vprašalnika o vaših potrebah in pričakovanjih glede razvoja NVO sektorja v regiji.

Kulturno izobraževalno društvo PiNA je bilo na Javnem razpisu za krepitev zmogljivosti NVO za zagovorništvo in izvajanje javnih storitev 2015–2019, ki se bo izvajal v okviru 11. prednostne osi Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014–2020, izbrano za regionalno stičišče nevladnih organizacij obalno-kraške regije.

ISKRA - Stičišče NVO Istre in Krasa bo usmerjeno v vzpostavitevprofesionalnega, participativnega in trajnostnega NVO sektorja s pomočjo zagovorništva, vsestranske podpore in čezsektorskega povezovanja.

Da bomo v naslednjih štirih letih lahko učinkovito opravljali svoje poslanstvo in skupaj z vami razvijali nevladni sektor v regiji, smo se odločili izvesti analizo o stanju in potrebah nevladnih organizacij ter o vaših pričakovanjih glede vloge novega regionalnega stičišča.

Prijazno bi vas prosili, da si vzamete nekaj minut in odgovorite na vprašanja, s čimer boste pripomogli k boljšemu razumevanju umeščenosti NVO v Obalno-kraški regiji ter posledično prispevali h krepitvi vaše NVO in našega skupnega sektorja.

ANKETA: KLIK

Rok za izpolnitev: petek, 22. april 2016

Za dodatna vprašanja in pojasnila nas lahko kontaktirate na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali 05 6300 320 (med 10. in 15. uro).

Log in or Registracija