Log in

pinablack


SL / IT / HR
Gregorčičeva ulica 6, 6000 Koper
+386 (0)5 63 00 320
info@sticisce-iskra.si

Informativni dan Ustvarjalne Evrope

Informacijska točka Europe Direct Koper - Capodistria v sodelovanju z Motovilo (Center Ustvarjalna Evropa v Sloveniji) organizira informativni dan Ustvarjalne Evrope v Kopru, ki bo v petek, 1. decembra 2017, od 11.00 do 12.30 ure.

Ustvarjalna Evropa je nadnacionalni program EU, namenjen promociji evropskih kulturnih in ustvarjalnih sektorjev, spodbujanju čezmejnega sodelovanja in povečanju njihovega prispevka k rasti in novim delovnim mestom. Konec septembra je bil objavljen najpomembnejši razpis podprograma Kultura, namenjen sofinanciranju projektov sodelovanja, v katerih sodelujejo kulturni izvajalci iz različnih evropskih držav. Rok za oddajo prijav bo 18. januar 2018!

Na dogodek vabimo predstavnike javnih in zasebnih organizacij s področja kulture, ki že načrtujejo mednarodne projekte in želijo pridobiti informacije o možnostih so financiranja iz programa Ustvarjalna Evropa, ter druge zainteresirane organizacije in institucije ali posameznike.

Poleg projektov sodelovanja bo v letu 2018 aktualen tudi razpis za podporo literarnemu prevajanju. V kolikor ste založba ali založniška hiša, ki izdaja evropsko leposlovje in že poznate ali pa vas zanima razpis, ki bo objavljen v letu 2018, vam prav tako priporočamo, da se udeležite dogodka.
Program in možnosti sodelovanja pri razpisih bo predstavila Mateja Lazar, vodja Centra Ustvarjalna Evropa v Sloveniji.

PRIJAVE za informativni dan zbiramo preko spletnega obrazca, in sicer do ponedeljka, 27. novembra 2017.
Udeležba na dogodku je brezplačna, zaradi lažje organizacije pa je predhodna prijava obvezna.

Lokacijo dogodka bomo udeležencem sporočili pravočasno oziroma najkasneje do torka, 28. novembra 2017.
V primeru premajhnega števila prijav, dogodka ne bomo izvedli. O morebitni odpovedi boste obveščeni najkasneje do torka, 28. novembra.

Informacije o dogodku: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Log in or Registracija