Log in

pinablack


SL / IT / HR
Gregorčičeva ulica 6, 6000 Koper
+386 (0)5 63 00 320
info@sticisce-iskra.si

Usposabljanje »Razširi svojo socialno mrežo in se aktivno vključi v družbo«

Usposabljanje v izvedbi Mreže MaMa je primerno tako za začetnike, kot tiste, ki želijo o mreženju in socialni vključenosti izvedeti še kaj več, namenjeno pa je predvsem mladim, ki jih zanima aktivno vključevanje v družbo in pridobivanje dodatnih znanj in kompetenc skozi neformalno izobraževanje in prostovoljstvo v prostem času ter kako to izkoristit pri iskanju zaposlitve in gradnje kariere. Usposabljanje bo v četrtek, 30. novembra 2017, med 12. in 16. uro v Kariernem središču Zavoda RS za zaposlovanje Koper. 

Udeleženci usposabljanja se bodo spoznali z naslednjimi tematskimi sklopi:

• Kako se vključiti v lokalno skupnost (spoznali boste primere dobrih praks sodelovanja mladih pri soodločanju)
• Kako si lahko z aktivnim vključevanjem v različna neformalna izobraževanja ali preko prostovoljstva razširite svojo socialno mrežo in s tem povečate zaposlitvene možnosti.
• Kako pripraviti lastni model mreženja za lažjo socialno vključenost v družbo in aktivacijo samega sebe.
• Kako pridobljena teoretična izhodišča uporabiti v praksi.

Usposabljanje je zasnovano tako, da ponuja nekaj teoretičnih izhodišč in praktične vaje, ki bodo podprle teoretične osnove ter ponudile prostor za refleksijo.
Za dodatne informacije lahko pišete na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali pokličete na telefonsko številko 030 618 628.

Log in or Registracija