Log in

pinablack


SL / IT / HR
Gregorčičeva ulica 6, 6000 Koper
+386 (0)5 63 00 320
info@sticisce-iskra.si

Spoznajte izzive natečaja Start up Koper – Capodistira

Začenja se zadnja etapa prijav na natečaj Start up Koper – Capodistria. Partnerji platforme zato 8. septembra pripravljajo Meet up dogodek, na katerem bodo odgovorili na vse neznanke, razkrili program prihajajočega Start up vikenda in še zadnjič povabili k prijavi.

Meet up dogodek, ki bo 8. 9. 2017, od 14h do 16h v Centru mladih Koper, je zasnovan kot srečanje med kandidati natečaja, projektnimi partnerji in predstavniki gospodarstva, prav tako pa je namenjen tudi tistim, ki se še odločajo za prijavo, saj bodo morda na srečanju našli oz. dopolnili svojo podjetniško ekipo.

Zbrane bo najprej pozdravil g. Timotej Pirjevec, predstavnik MOK iz Urada za družbene dejavnosti in razvoj, nato bo Dorijan Maršič iz Univerzitetnega inkubatorja Primorske podrobno predstavil natečaj, predstavniki gospodarstva pa bodo zbrane seznanili z izzivi, s katerimi se bodo soočali mladi podjetniki.

Dr. Bojan Mevlja iz Središča Rotunda Koper bo predstavil nadaljnje aktivnosti natečaja: to so podjetniška šola in podroben program Start up vikenda, na katerega se lahko že prijavite tukaj. Start up vikend bo 13.–15. 10. 2017 v Centru mladih Koper, udeležba je brezplačna.

Zadnji sklop Meet up dogodka bo namenjen formiranju podjetniških ekip, ki se bodo prijavile na natečaj.

Log in or Registracija