Log in

pinablack


SL / IT / HR
Gregorčičeva ulica 6, 6000 Koper
+386 (0)5 63 00 320
info@sticisce-iskra.si

Usposabljanje za krepitev medkulturnih kompetenc

V sredini marca PiNA organizira usposabljanje za dvig medkulturnih kompetenc priseljencev in strokovnih delavcev ter prostovoljcev, ki nudijo ali želijo nuditi podporo priseljencem pri vključevanju v lokalno okolje.

Usposabljanje je brezplačno in bo potekalo v dveh sklopih. Prvi sklop bo namenjen strokovnim delavcem in prostovoljcem, ki delajo s priseljenci in bo od 12. do 14. marca 2020.

Drugi sklop bo namenjen priseljencem in bo od 19. do 21. marca 2020. Usposabljanje se bo zaključilo s skupnim srečanjem, ki bo 22. marca 2020. Usposabljanje bo v prostorih PiNE na Gortanovem trgu 15 v Kopru.

Izvajala ga bo Tina Trdin, koordinatorica na Humanitasu in trenerka z večletnimi izkušnjami na področju globalnega učenja, človekovih pravic in migracij.

Usposabljanje bo izkustveno in bo potekalo po metodi neformalnega učenja. Več informacij o usposabljanju in programu je na voljo na povezavi: klik.

Zaradi omejenosti prostih mest je obvezna prijava na spletnem obrazcu. Rok za prijavo na prvi sklop je 9. marec, na drugi pa 16. marec 2020.

Usposabljanje izvajajo v sklopu projekta ARTEM, projekta, s katerim želijo dvigniti medkulturne kompetence in spodbuditi sodelovanje med priseljenci, lokalnim prebivalstvom in strokovnimi delavci ter prostovoljci.

Lepo vabljeni k prijavi!

Log in or Registracija