Log in

pinablack


SL / IT / HR
Gregorčičeva ulica 6, 6000 Koper
+386 (0)5 63 00 320
info@sticisce-iskra.si

Delavnica za pripravo prijave za pridobitev znaka kakovosti v programu ESE

Zaradi velikega zanimanja  MOVIT razpisuje še eno delavnico za izdelavo prijave za znak kakovosti v programu Evropska solidarnostna enota, ki bo v petek, 5. julija 2019 v OŠ Prestranek. 

Namen delavnice je omogočiti organizacijam, da podrobneje spoznajo program Evropska solidarnostna enota (ESE) ter da se kakovostno pripravijo na izpolnjevanje vloge za pridobitev znaka kakovosti. Hkrati želi  Nacionalna agencija spodbuditi večje poznavanje in višjo kakovost projektov ESE, tako na področju prostovoljstva kot pripravništva in delovnih mest.

Na delavnico posebej vabijo predstavnike javnih in zasebnih (lokalnih, nacionalnih, mednarodnih) subjektov (organizacij, zavodov, podjetij ali institucij), ki jih zanima več informacij o programu Evropska solidarnostna enota in pridobitev znaka kakovosti. Vabijo tudi predstavnike organizacij z obstoječo akreditacijo za prostovoljstvo, ki pa želijo v kratkem pridobiti znak kakovosti za pripravništva in delovna mesta.

Delavnica je sestavljena iz  teoretičnega in praktičnega dela. Teoretični del obsega predstavitev programa in znaka kakovosti, praktični del pa delo po skupinah, kjer bomo spoznavali novosti, spremembe in posebnosti programa ESE ter podrobno pregledali  vlogo za pridobitev znaka kakovosti.

Prijave udeležencev sprejemajo prek obrazca na povezavi https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/Delavnica_ZK do srede, 3. julija 2019.

Po predhodni najavi organizirajo tolmačenje v slovenski znakovni jezik.

V okviru priprav na pridobitev znaka kakovosti priporočajo, da preučite osnovni dokument o programu Evropska solidarnostna enota - Vodnik po programu, ki je dostopen na podstrani Razpisna dokumentacija.

Log in or Registracija