Log in

pinablack


SL / IT / HR
Gregorčičeva ulica 6, 6000 Koper
+386 (0)5 63 00 320
info@sticisce-iskra.si

Mednarodna konferenca "Kultura brez meja"

V petek, 21. 6. 2019, vas vabimo na Mednarodno konferenco "Kultura brez meja". Konferenca bo potekala med 9:00 - 16:30 v Kulturnem centru Mostovna v Novi Gorici.

V sodelovanju s 14 partnerji iz Latinske Amerike, Afrike in Evrope, društvo Humanitas letos organizira prvo izmed sedmih mednarodnih konferenc v okviru projekta Culpeer4Change. Konferenca je namenjena odločevalcem, ki si želijo sprememb na področju izobraževanja, nevladnim in mladinskim organizacijam, šolam, ki prepoznavajo potencial v uvajanju umetniških pristopov, medkulturnosti in globalnega učenja v izobraževanje in vzgojo ter vsem mladim, ki so ključni nosilci sprememb na bolje za vse, z rešitvami, ki si jih odrasli niti ne zmoremo zamisliti.

Skupina mladih iz Tiempos Nuevos Teatro, pod mentorstvom koordinatorja, bo ob odprtju konference odigrala svojo predstavo. Po uvodnih nagovorih sledi delo v skupinah z namenom priprave priporočil o vnosu medkulturnih, medvrstniških in širše, globalnih pristopov v šolski sistem; posamezne skupine bodo koordinirali partnerji projekta, ena od skupin pa je namenjena mladim obiskovalcem, ki bodo skupaj z najstniki iz El Salvadorja razmišljali o prihodnosti našega sveta. Zadnji del bo namenjen izkustvenim delavnicam, ki jih bodo za mlade in starejše pripravili društvo Humanitas, Foundation for Development of the Cultural and Business Potential of Civil Society (Bolgarija) in skupina Tiempos Nuevos Teatro (El Salvador).

Več informacij in program konference najdete v VABILU. Na konferenco se lahko prijavite na POVEZAVI.
 
Udeležba na konferenci je brezplačna.
Pohitite s prijavo, saj je število mest omejeno! 
Vljudno vabljeni!

Log in or Registracija