Log in

pinablack


SL / IT / HR
Gregorčičeva ulica 6, 6000 Koper
+386 (0)5 63 00 320
info@sticisce-iskra.si

Javni poziv za NVO Obalno-kraške regije za izbor »NVO s potencialom« in pridobitev statusa »NVO s potencialom«

V okviru ISKRE – Stičišča NVO Istre in Krasa je odprt javni poziv za nevladne organizacije Obalno-Kraške regije za izbor »NVO s potencialom« in pridobitev statusa »NVO s potencialom«, namen katerega je dvig kakovosti življenja v regiji preko razvoja nevladnih organizacij in nevladnega sektorja.

Stičišče ISKRA v sklopu programa izbranim NVO s potencialom nudi intenzivno in celovito podporo razvoju organizacije, NVO usposablja za povečanje stopnje organizacijskega in strokovnega razvoja in zagovorništvo ter za sektorskomedsektorsko in mednarodno povezovanje.

Javni poziv je namenjen vsem NVO, tj. društvom, zasebnim zavodom, ustanovam, zvezam društev, ki so registrirane v eni od občin Obalno-kraške regije ali so v fazi ustanavljanja in kot neformalna skupina ali civilna iniciativa delujejo na območju Obalno-kraške regije.

RAZPISNA DOKUMENTACIJA: klik.

PRIJAVA
Za prijavo izpolnite predpisano prijavnico, ki jo je potrebno poslati po elektronski pošti na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali priporočeno po navadni pošti na naslov Kulturno izobraževalno društvo PiNA, Gortanov trg 15, 6000 Koper, s pripisom »Prijava NVO s potencialom«. Poziv je odprte narave, roka za prijavo ni. 

POSTOPEK IZBORA
Izbor bo potekal dvostopenjsko. Komisija bo na prvi stopnji na podlagi prijave in meril izbrala organizacije, ki bodo vstopile v drugi krog izbora. Z izbranimi organizacijami bo komisija na drugi stopnji izvedla razgovore. O terminih razgovorov bomo prijavitelje/-ice obvestili naknadno.

Za dodatne informacije lahko kontaktirate Mirno Buić na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali Boruta Jermana na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. oz. pokličete v ponedeljek, sredo in petek med 12. in 14. uro na (05) 63 00 320. Odgovorili vam bomo v roku 24 ur. 

Log in or Registracija