Log in

pinablack


SL / IT / HR
Gregorčičeva ulica 6, 6000 Koper
+386 (0)5 63 00 320
info@sticisce-iskra.si

Diseminacijska konferenca "Ženske, migracije in zdravje"

Fakulteta za vede o zdravju vabi na diseminacijsko konferenco v okviru projekta INTEGRA - ŽENSKE, MIGRACIJE IN ZDRAVJE, ki bo v četrtek, 7. februarja 2019, s pričetkom ob 9. uri v prostorih UP FVZ, Izola (amfiteatralna predavalnica, 3. nad., vhod SBI).

Namen konference je izpostaviti nekatera pomembna vprašanja, ko govorimo o zdravstveni oskrbi migrantk ter pomenu ustrezne usposobljenosti zdravstvenih delavcev pri upoštevanju kulturnega ozadja v zdravstveni oskrbi izhajajoč iz rezultatov raziskave.

V okviru konference bo organizirana tudi okrogla miza, na kateri bodo predstavniki različnih vladnih, nevladnih, stanovskih in projektno-partnerskih organizacij izpostavili svoje izkušnje in poglede na vprašanja povezana z zdravjem migrantk. Organizirana bo tudi predstavitev znanstvene monografije Ženske, migracije in zdravje: zagotavljanje transkulturne zdravstvene oskrbe.

Konferenca bo potekala v angleškem jeziku. 

Program diseminacijske konference je vpisan v register strokovnih izpopolnjevanj in izobraževanj pri Zbornici - Zvezi in bo licenčno vrednoten. Ogledate si ga lahko s klikom na  Program konference Ženske, migracije in zdravje.pdf

Kotizacije ni. Udeležba na konferenci je brezplačna. Prijava poteka preko spletne prijavnice (dostopne na http://www.fvz.upr.si/sl/integra-slo) do 3. 2. 2019 oz. do zasedbe prostih mest. Število udeležencev konference je omejeno na 120, zato je prijava na dogodek obvezna.

Diseminacijska konferenca je organizirana v okviru projekta INTEGRA - Čezmejna mreža za priseljene ženske: socialna integracija, spolno in reproduktivno zdravje (https://www.ita-slo.eu/sl/integra).

Za dodatne informacije smo na voljo na e-naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Log in or Registracija