Log in

pinablack


SL / IT / HR
Gregorčičeva ulica 6, 6000 Koper
+386 (0)5 63 00 320
info@sticisce-iskra.si

Evropsko teritorialno sodelovanje: izzivi in izkušnje

Kulturno izobraževalno društvo PiNA v okviru Informacijske točke Europe Direct Koper-Capodistria in projekta Govoriš kohezijsko?, v sredo, 5. decembra 2018, ob 9.15, vabi v Zeleno dvorano Območne obrtno-podjetniške zbornice Koper (Staničev trg 1, Koper), na dogodek Evropsko teritorialno sodelovanje: izzivi in izkušnje.

Dogodek bo potekal v dveh delih. V dopoldanskem delu bo okrogla miza o izzivih in priložnostih teritorialnega sodelovanja po letu 2020. Gostje okrogle mize bodo razpravljali o tem kaj spremeniti, nadgraditi in/ali izboljšati, da bodo slovenske organizacije v novi finančni perspektivi pri črpanju sredstev še bolj učinkovite.

Pridružili se nam bodo:
- Tomaž Konrad, Urad posredniškega organa EZTS GO
- Rok Šimenc, BSC Kranj
- Maurizio Tremul, Italijanska Unija
- Veronika Vodlan, Center za informiranje, sodelovanje in razvoj nevladnih organizacij

V popoldanskem delu pa vam bomo predstavili dobre prakse načrtovanja in izvajanja projektov. Spoznali boste kako poteka načrtovanje in izvajanje tovrstnih projektov, kakšne cilje in rezultate smo dosegli ter kako ti projekti vplivajo na naš vsakdan.

Dogodek bo hkrati tudi priložnost za mreženje.

PROGRAM DOGODKA: klik

Ker je število sedežev v dvorani omejeno, prosimo, da se prijavite na spletnem obrazcunajkasneje do 3. decembra 2018 oz. do zapolnitve prostih mest.

Za več informacij smo na voljo na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. in 05 63 00 320 (PiNA).

Vljudno vabljeni!

Log in or Registracija