Log in

pinablack


SL / IT / HR
Gregorčičeva ulica 6, 6000 Koper
+386 (0)5 63 00 320
info@sticisce-iskra.si

Nagradi za najboljšo diplomsko in magistrsko nalogo s področja delovanja nevladnih organizacij

ISKRA - Stičišče NVO Istre in Krasa razpisuje nagradi v višini 250 € bruto za najboljšo diplomsko in magistrsko nalogo, vezano na delo nevladnih organizacij za leto 2018.

Prijavite se lahko vse/-i:
– študentke/-je Univerze na Primorskem, ki obravnavate tematiko, povezano z delovanjem nevladnih organizacij ali
– študentke/-je s stalnim bivališčem v Obalno-kraški regiji, ki obravnavate tematiko, povezano z delovanjem nevladnih organizacij ali
– študentke/-je iz drugih univerz v Sloveniji, ki obravnavate tematiko, povezano z delovanjem nevladnih organizacij v Obalno-kraški regiji.

Upravičene/-i prijaviteljice/-i ste vse/-i, ki ste v letu 2018:
– magistrirale/-i po bolonjskem sistemu ali
– diplomirale/-i po bolonjskem sistemu.

Ključni kriteriji za izbor najboljših del bodo aktualnost, uporabnost in pronicljivost diplomskega oz. magistrskega dela. Prednostno bodo ocenjene tiste naloge, ki obravnavajo delo nevladnih organizacij v Obalno-kraški regiji.

Štiričlanska komisija bo med prejetimi prijavami podelila denarni nagradi:
– za najboljše magistrsko delo (2. bolonjska stopnja) 250 € bruto.
– za najboljše diplomsko delo (1. bolonjska stopnja) 250 € bruto.

Izpolnjen prijavni obrazec (podpisan in skeniran) in e-verzijo diplomskega oz. magistrskega delapošljite po e-pošti na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., pošljite priporočeno po pošti (s pripisom: »Razpis za najboljšo diplomsko in magistrsko nalogo s področja delovanja NVO 2018«) na sedež Stičišča ISKRA, Gregorčičeva 6, 6000 Koper ali dostavite osebno.

ROK ZA ODDAJO: ponedeljek, 17. december 2018
RAZPISNO BESEDILO: klik.

Prejemnici/-ka nagrad bosta razglašeni/-a na slovesni prireditvi v začetku januarja 2019 v Kopru, na katero bomo povabili vse na razpis prijavljene diplomante/-ke in magistrante/-ke ter njihove mentorje/-ice, predstavnice/-ke nevladnih organizacij, občin Obalno-kraškie regije, Ministrstva za javno upravo in druge.

Log in or Registracija