Log in

pinablack


SL / IT / HR
Gregorčičeva ulica 6, 6000 Koper
+386 (0)5 63 00 320
info@sticisce-iskra.si

StartUp vikend novih tehnologij

Kulturno izobraževalno društvo PiNA, v sklopu platforme StartUp Koper-Capodistria, z namenom seznanitve mladih in širše javnosti z novimi tehnologijami in pristopi v podjetništvu, vabi na StartUp vikend novih tehnologij, ki bo potekal od 15. do 17. novembra 2018 v Centru mladih Koper. 

Ste željni podjetniških izzivov in želite razviti podjetniško idejo, s katero lahko prispevate k razvoju podjetniške kulture v Mestni občini Koper in širše?

Vabimo vas na StartUp vikend novih tehnologij, ki bo potekal od 15. do 17. novembra 2018, v Centru mladih Koper (Gregorčičeva 4, Koper), v sklopu katerega bomo mladim do 35. leta, ponudili priložnost, da v svojih idejah in rešitvah izkažejo inovativnost in tržno usmerjenost, na podlagi zastavljenih izzivov iz lokalne skupnosti. Glede na ponujene izzive, boste pod strokovnim mentorstvom in s pomočjo uspešnih podjetnikov, razvijali poslovne modele, produkte ali storitev.

Izzivi, katerih se lahko lotite:
1. Digitalna obogatitev Čudolandije
2. Virtualna Pretorska palača
3. Sladka Istra – obogatitev z digitalno tehniko
4. Zgodovinski razvoj mesta Koper
5. Glem - center podeželja

Podroben opis izzivov in program StartUp vikenda bomo objavili naknadno.

Udeležili se boste lahko tudi delavnic o novih tehnologijah z demonstracijo (Arduino, VR, 3D prinitng, blockchain in pitching).

Nagrade za tri najbolj inovativne podjetniške ideje:

Nagradni sklad StartUp vikenda je 1.500 evrov in praktične nagrade, razdelili pa ga bomo med tri najbolje ocenjene inovativne podjetniške ideje oziroma rešitve. Prva najbolje ocenjena ideja oz. rešitev bo prejela denarno nagrado v višini 1000 evrov, druga 300 evrov in tretja 200 evrov. Vse nagrade so v bruto znesku.

Ob zaključku StartUp vikenda bo strokovna komisija pregledala izdelane podjetniške rešitve in ocenila predstavitve finalistov na podlagi predhodno določenih kriterijev. V primeru, da nobena podjetniška ideja oz. rešitev ne zadostuje minimalnim kriterijem, si komisija pridružuje pravico, da nagrade ne podeli.

Prijave zbiramo na spletnem obrazcu, do vključno torka, 13. novembra oz. do zapolnitve prostih mest.

Dodatne informacije: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. in Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Dogodek organiziramo v okviru platforme StartUp Koper-Capodistria, v katero so poleg PiNE (katere delo podpira tudi Ministrstvo za javno upravo preko Evropskega socialnega sklada) vključeni tudi - Univerzitetni inkubator Primorske, Središče Rotunda Koper, Center mladih Koper, Regionalni razvojni center Koper in Zavod RS za zaposlovanje (Območna služba Koper), projekt pa financira MOK.

Log in or Registracija