Log in

pinablack


SL / IT / HR
Gregorčičeva ulica 6, 6000 Koper
+386 (0)5 63 00 320
info@sticisce-iskra.si

Strokovna ekskurzija z ogledom in predstavitvijo Zavoda Sopotniki

Umanotera, Slovenska fundacija za trajnostni razvoj in Focus, društvo za sonaraven razvoj vas vabita na strokovno ekskurzijo z ogledom in predstavitvijo Zavoda Sopotniki, zavoda za medgeneracijsko solidarnost, ki bo 25. oktobra 2018, od 9. do 15. ure, z začetkom v Ljubljani. 

Na terenu boste spoznali skupnostno dobro prakso na področju mobilnosti, ki predstavlja inovativno rešitev za prevoz starostnikov brez lastnega prevoza, za njihovo vključevanje v aktivno družbeno življenje ter spodbujanje medgeneracijskega sodelovanja in prostovoljstva.

Na spremljevalni okrogli mizi boste v družbi uglednih gostov spoznali faktorje uspeha in večplastne koristi za občino, starostnike, prostovoljce, izvajalce projekta in celotno lokalno skupnost. Predstavili bodo dobre prakse somobilnosti ter spodbude in načine, kako jih prenesti tudi v druga slovenska okolja.

Strokovna ekskurzija je namenjena predstavnikom občin, razvojnih agencij, LASov, javnih ustanov, civilne družbe, interesnih in strokovnih združenj, podjetij, prostovoljskim organizacijam, ostalim zainteresiranim za mobilnostne in medgeneracijske skupnostne projekte ter medijem.

Več informacij in program: klik.

Obvezne prijave sprejemajo na prijavnici do zapolnitve mest (v primeru preseganja razpoložljivih mest bo udeležba omogočena po enemu predstavniku na organizacijo). Udeležba, vključno z avtobusnim prevozom in malico, je brezplačna.

Dodatne informacije pri Gaji Brecelj na 01 439 7100, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. in na spletni strani www.DovoljZaVse.si.

Log in or Registracija