Log in

pinablack


SL / IT / HR
Gregorčičeva ulica 6, 6000 Koper
+386 (0)5 63 00 320
info@sticisce-iskra.si

Šola za župane - srečanje z listami in strankami

PiNA v sodelovanju z vsemi 12 slovenskimi stičišči nevladnih organizacij, z namenom vključevanja predlogov, pobud in potreb s strani nevladnih organizacij in zainteresirane javnosti v programe kandidatov na lokalnih volitvah 2018, organizira Šolo za župane. 

Vabimo vas v ponedeljek, 1. oktobra ob 17.00 v veliko dvorano Območne obrtno-podjetniške zbornice Koper, Staničev trg 1, Koper na informativni dan vseslovenske akcije Šola za župane. 
Vabilo v priponki je bilo poslano preko 40 naslovom strank in list iz Obalno-kraške regije. Prijave z njihove strani počasi kapljajo. Katering je naročen. Na poziv za vsebinske teme pa se je odzvala le ena NVO.
Prosimo vse, ki imate čas v ponedeljek ob 17.00, da se nam pridružive na srečanju. Verjamemo namreč, da je povečanje sodelovanja med NVO sektorjem in lokalnimi oblastmi nujno. PiNA bo koodrinirala izvedbo konzultacij s strankami/listami, vendar resnično ne moremo sami pokriti vseh vsebin.
Morebitno prisotnost prosim potrdite na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  ali 041 822 698 (Borut Jerman, PiNA). 

Log in or Registracija