Log in

pinablack


SL / IT / HR
Gregorčičeva ulica 6, 6000 Koper
+386 (0)5 63 00 320
info@sticisce-iskra.si

Blockchain: kam naprej?

StartUp Koper-Capodistria, z namenom seznanitve mladih in širše javnosti z novimi tehnologijami in pristopi v podjetništvu, vabi na zadnji pogovorni večer Blockchain: kam naprej?, ki bo v sredo, 3. oktobra 2018, ob 18. uri v Centru mladih Koper (Gregorčičeva ulica 4, Koper). 

Na zadnjem pogovornem večeru StartUp Koper-Capodistria bomo gostili kar dva zanimiva sogovornika.

Z nami bosta Jaka Mele iz podjetja CargoX, ki spreminja logistično industrijo z uvedbo pametnega tovornega lista na podlagi tehnologije blockchain in Grega Potokar, soustanovitelj slovenskega ABC accellerator-ja, namenjenega pospeševanju poslovanja startupov.

Z njima se bomo pogovarjali o različnih vrstah blockchaina, njihovi uporabi v praksi, kot tudi o različnih možnostih financiranja.

Zaradi omejitve prostih mest je obvezna predhodna prijava preko spletnega obrazca najkasneje do ponedeljka, 1. oktobra 2018.

Vljudno vabljeni!

Platformo StartUp Koper-Capodistria poleg PiNE (katere delo podpira tudi Ministrstvo za javno upravo preko Evropskega socialnega sklada) sestavljajo še UIP – Univerzitetni razvojni center in inkubator Primorske d.o.o., Center mladih Koper, Središče Rotunda, Regionalni razvojni center Koper in Zavod RS za zaposlovanje. Operacijo podpira Mestna občina Koper.

Log in or Registracija