Log in

pinablack


SL / IT / HR
Gregorčičeva ulica 6, 6000 Koper
+386 (0)5 63 00 320
info@sticisce-iskra.si

Pridružite se PiNA trenerski skupnosti

Izšel je razpis za vključitev v PiNA trenersko skupnost, s katero želimo združiti ekipo motiviranih posameznikov za pripravo, vodenje in izvajanje aktivnosti, ki jih organizira PiNA.

Na PiNI že dobro desetletje nabiramo izkušnje, nadgrajujemo znanje in razvijamo metode za uporabo neformalnega pristopa pri učenju. Na letni ravni imamo številne nove projekte in projektne aktivnosti, kot tudi sodelovanja in različne druge priložnosti. Ker želimo pridobljena znanja in izkušnje deliti naprej, smo se odločili, da vzpostavimo trenersko skupnost, ki bo učeča se skupnost edukatorjev¹ in mladinskih delavcev ter hkrati bazen, iz katerega bo PiNA najemala sodelavce za izpeljavo plačanih trenerskih del.

Članstvo v trenerski skupnosti bo trenerjem poleg nadgradnje in izmenjave znanj, prineslo tudi številne druge ugodnosti, kot na primer dostop do več kot 50 strokovnih gradiv s področja trenerskega dela, 10 individualnih svetovalnih in mentorskih ur ter enkrat letno brezplačen najem naših prostorov.

K prijavi vabimo izkušene kandidate in kandidate začetnike, z nekaj izkušnjami in z motivacijo za razvijanje svojih veščin na področju trenerstva.

RAZPISNA DOKUMENTACIJA: klik

PRIJAVA
Prijave zbiramo na spletnem obrazcu, do srede, 19. septembra 2018. 
Vsi potencialni kandidati bodo vabljeni na uvodno srečanje PiNA Kalilnice, ki bo 4. oktobra 2018. O točnem terminu bomo kandidate obvestili naknadno.
Za več informacij smo na voljo na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali +386 (0)5 63 00 320 (PiNA).
Skupnost trenerjev z izobraževalnimi in fasilitatorskimi aktivnostmi podpira razvoj NVO v regiji v okviru programa Iskra - Stičišča NVO Istre in Krasa. 
¹Moška oblika se uporablja nevtralno za oba spola.  

Log in or Registracija