Log in

pinablack


SL / IT / HR
Gregorčičeva ulica 6, 6000 Koper
+386 (0)5 63 00 320
info@sticisce-iskra.si

Poziv za sodelovanje na dogodku Narišimo Obalo

Kulturno izobraževalno društvo PiNA v sklopu ISKRE - Stičišča NVO Istre in Krasa, s podporo Občine Izola – Podporne točke za uresničevanje Evropske strategije za Jadransko-Ionsko regijo (EUSAIR), Ministrstva za javno upravo in Evropskega socialnega sklada, 21. septembra 2018, organizira akcijo množičnega snovanja prihodnosti obalne ceste, NARIŠIMO OBALO, ki bo potekala med priključkom na Krožno cesto (Koper) in priključkom Ruda (Izola) v dveh terminih, med 09.00 in 12.00 ter med 15.00 in 18.00.  

Tudi vas zanima kaj bo z obalno cesto, imate zanimive ideje in bi želeli biti del ene izmed večjih akcij participatornega načrtovanja prostora v Sloveniji?

Na tem območju želimo združiti različne organizacije, ustanove in vse ostale zainteresirane tako, da bomo na 2,24 km dolgo »rolo« papirja, razprostrto na točno tem območju, skupaj risali, pisali ali kako drugače snovali prihodnost obalne ceste.

Bi želeli sodelovati tudi vi?

S prijavo na dogodek vam bomo dodelili 10 m papirja na 2,24 km dolgi roli in dostavili paket NARIŠIMO OBALO, ki vključuje materiale ter uporabna gradiva za pripravo na dogodek, na koncu pa se nam pridružite na dogodku, 21. septembra 2018, kjer bomo skupaj snovali prihodnost obalne ceste.

Termin, ki vam najbolj ustreza, si lahko izberete sami.

Svoje predloge boste lahko podali tudi na vnaprej oblikovanih obrazcih. Vse ustvarjene risbe in zapisi bodo fotografirani, dogodek pa sneman in predstavljen v obliki kratkega videa.

Prijave zbiramo na spletnem obrazcu do vključno 3. septembra 2018.

Dogodek lahko delite tudi na Facebooku.

Dogodek bo potekal v sklopu Tedna sredozemske obale in makroregionalnih strategij 2018.

Za več informacij smo na voljo na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali 041 822 698 (Borut Jerman, PiNA).

 

 

 

Log in or Registracija