Log in

pinablack


SL / IT / HR
Gregorčičeva ulica 6, 6000 Koper
+386 (0)5 63 00 320
info@sticisce-iskra.si

Poziv k sodelovanju na dogodku ob svetovnem dnevu beguncev

Kulturno izobraževalno društvo PiNA, v sklopu projekta Središče za medkulturni dialog, organizira dogodek ob svetovnem dnevu beguncev, ki bo 20. junija 2018, od 12. do 18. ure v Taverni v Kopru. K sodelovanju na dogodku vabimo vse organizacije, ki se ukvarjajo s tematikami vključevanja priseljencev, prostovoljstvom, nenasilno komunikacijo ipd.

Z dogodkom želimo osveščati javnost o izzivih, ki jih imajo priseljenci v lokalnem okolju in predstaviti delo ter projekte različnih organizacij. Hkrati želimo različne možnosti predstaviti tudi priseljencem samim, saj verjamemo, da jim bodo aktivnosti v oporo pri lažjem vključevanju v lokalno okolje.

Na dogodku bodo stojnice, kjer se boste lahko predstavili, lahko pa prispevate tudi h kulturnemu programu, organizirate kakšno delavnico ali demonstrirate katero izmed aktivnosti vaše organizacije.

 Program bo primeren tako za otroke, kot tudi za odrasle.

Prijave zbiramo na spletnem obrazcu. Rok za prijavo je četrtek, 31. maj 2018.

S podrobnimi informacijami o programu vas bomo kontaktirali v roku nekaj dni po zaključku prijav.

Za dodatne informacije smo na voljo na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali +386 (0)5 63 00 320 (PiNA) in 031 256 191 (Mirna).

 

 

Log in or Registracija