Log in

pinablack


SL / IT / HR
Gregorčičeva ulica 6, 6000 Koper
+386 (0)5 63 00 320
info@sticisce-iskra.si

Poziv nevladnim organizacijam na območju občin Koper, Izola, Piran in Ankaran

Središče Rotunda razpisuje postopek izbora enega predstavnika nevladnih organizacij v Upravni odbor Las Istre. Ta bo postal član Upravnega odbora s potrditvijo skupščine. Prijavite se lahko do 24. maja 2018. 

Poziv velja za vse nevladne organizacije (društva, zavode in ustanove), ki imajo sedež ali delujejo na območju občin Koper, Izola, Piran ali Ankaran in so člani oz. so podpisali pristopno izjavo za vključitev v Las Istre za obdobje 2014-2020.

Kako poteka postopek?

Postopek izbora predstavnikov poteka tako, da nevladne organizacije, ki imajo sedež ali delujejo na območju občin Koper, Izola, Piran ali Ankaran in so člani oz. so podpisali pristopno izjavo za vključitev v Las Istre za obdobje 2014-2020, najprej predlagajo svoje kandidate. Med njimi se poskuša s soglasjem vseh kandidatov izbrati najprimernejšega. Če soglasja za imenovanje ni, se izvedejo volitve, na katerih lahko sodelujejo vse nevladne organizacije, ki so za to vnaprej izkazale interes (to je, so se prijavile kot volivci ali pa so predlagale svojega kandidata).

V postopku izbora bodo torej lahko sodelovale samo tiste nevladne organizacije, ki bodo predlagale svoje kandidate ali bodo pravočasno sporočile, da želijo glasovati. Prijavnica za sodelovanje je objavljena ločeno ob temu pozivu.

Prijavnici je potrebno predložiti kopijo Pristopne Izjave, razen če ste jo do 16. 5. 2018 že poslali na Las Istre.

Več informacij o pozivu je na voljo tukaj. 

 

 

Log in or Registracija