Log in

pinablack


SL / IT / HR
Gregorčičeva ulica 6, 6000 Koper
+386 (0)5 63 00 320
info@sticisce-iskra.si

StartUp Koper: Osnove blockchaina

StartUp Koper-Capodistria, z namenom seznanitve mladih in širše javnosti z novimi tehnologijami in pristopi v podjetništvu, vabi na dogodek StartUp Koper: Osnove blockchaina, ki bo 7. marca 2018, ob 18. uri v Centru mladih Koper.

Letošnji StartUp Koper-Capodistria posvečamo novim tehnologijam, ki bodo po mnenju številnih strokovnjakov korenito spremenile sklepanje poslov in delovanje podjetij. Na prvem, izmed 6 pogovornih večerov, ki se jih boste lahko udeležili vsako prvo sredo v mesecu, se bomo posvetili tehnologiji blockchain.

Gre za tehnologijo, ki se jo zmotno enači s kriptovaluto bitcoin. Predstavlja tehnično osnovo za vse, kar danes povezujemo s kriptosvetom. Analitiki jo obravnavajo kot eno od najpomembnejših inovacij na področju internetnih tehnologij vse od iznajdbe svetovnega spleta, na njeni osnovi pa svetovna podjetja hitro razvijajo najrazličneje aplikacije, ki bodo pomembno vplivala na naša življenja.

Na dogodku se bomo s skritim gostomstrokovnjakom za področje tehnologije blockchain, pogovarjali o različnih vidikih uporabe tehnologije veriženja blokov in možnosti njene uporabe v podjetništvu. Vabljeni ste vsi, ki se s tematiko še niste nikoli srečali, pa tudi tisti, ki ste že aktivni na tem področju.

Prijave na dogodek so zaprte.

Platformo StartUp Koper-Capodistria poleg PiNE sestavljajo še UIP – Univerzitetni razvojni center in inkubator Primorske d.o.o., Center mladih Koper, Središče Rotunda, Regionalni razvojni center Koper in Zavod RS za zaposlovanje. Operacijo podpira Mestna občina Koper.

 

 

 

Log in or Registracija