Log in

pinablack


SL / IT / HR
Gregorčičeva ulica 6, 6000 Koper
+386 (0)5 63 00 320
info@sticisce-iskra.si

Blockchain tehnologija: Gremo na ICO?

 Kulturno izobraževalno društvo PiNA, v sklopu platforme StartUp Koper-Capodistria, z namenom seznanitve mladih in širše javnosti z novimi tehnologijami in pristopi v podjetništvu, vabi na tretji pogovorni večer Blockchain: Gremo na ICO, ki bo v sredo, 9. maja 2018, ob 18. uri v Centru mladih Koper. 

Na tretjem pogovornem večeru StartUp Koper-Capodistria se bomo seznanili z, v blockchain svetu zelo priljubljenim načinom zbiranja zagonskih sredstev tehnoloških podjetij - ICO.

Initial Coin Offering (ICO) pomeni začetno ponudbo kovancev. Gre za podoben princip kot pri KickStarterju, le da se prispevke zbira v kripto valutah.

Kaj je ICO, kako se pripraviti na ICO in kaj to pomeni za podjetje, so vprašanja, na katera nam bo pomagal poiskati odgovore Vasja Bočko, direktor podjetja za zdravstvene IT rešitve Iryo.

Zaradi omejitve prostih mest je obvezna predhodna prijava preko spletnega obrazca najkasneje do torka, 8. maja 2018.

Platformo StartUp Koper-Capodistria poleg PiNE (katere delo podpira tudi Ministrstvo za javno upravo preko Evropskega socialnega sklada) sestavljajo še UIP – Univerzitetni razvojni center in inkubator Primorske d.o.o., Center mladih Koper, Središče Rotunda, Regionalni razvojni center Koper in Zavod RS za zaposlovanje. Operacijo podpira Mestna občina Koper.

 

 

Log in or Registracija