Log in

pinablack


SL / IT / HR
Gregorčičeva ulica 6, 6000 Koper
+386 (0)5 63 00 320
info@sticisce-iskra.si

Razpis za Nagrado družbeno odgovornih podjetniških praks za partnerstva, inovacije in spremembe 2018

Mreža za družbeno odgovornost Slovenije je podaljšala rok za prijavo na razpis za Nagrado družbeno odgovornih podjetniških praks za partnerstva, inovacije in spremembe 2018. Prijavite se lahko do 7. maja 2018.

Nagrada je osredotočena na uspešna partnerstva med podjetjem ter najmanj enim neprofitnim deležnikom. Posebna pozornost je namenjena inovacijam z namenom spodbujanja podjetij pri ustvarjanju inovativnih rešitev za naslavljanje trajnostnih vprašanj. Nagrada vključuje kriterije, povezane s pozitivnimi učinki partnerstva, tako na družbo kot na podjetje. Prav tako se posebno pozornost namenja celostni obravnavi družbene odgovornosti. 

Nagrado sestavljata 2 kategoriji: kategorija za partnerstva z majhnimi in srednje velikimi podjetji  in kategorija za partnerstva z velikimi podjetji.

Kako se prijavite?

Izpolnite razpisno dokumentacijo, ki je objavljena na www.mdos.si in jo oddajte do 7. 5. 2018.

Med prijavljenimi izzivi bodo izbrali finaliste v vsaki kategoriji, ki bodo svoj projekt predstavili pred strokovno žirijo in na konferenci Trendi na področju družbene odgovornosti.

Zmagovalci bodo razglašeni 5. junija 2018.

Za dodatne informacije so vam na voljo na 01/430 37 51 ali na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

 

Log in or Registracija