Log in

pinablack


SL / IT / HR
Gregorčičeva ulica 6, 6000 Koper
+386 (0)5 63 00 320
info@sticisce-iskra.si

Dvodnevni pripravljalni seminar za nove in stare vzgojitelje ter delo na poletnih letovanjih otrok 2018 (MZL RKS Debeli rtič)

Mladinsko zdravilišče in letovišče Rdečega Križa Slovenije Debeli Rtič vabi na seminar za nove in stare vzgojitelje ter išče dodatne okrepitve za delo na poletnih letovanjih otrok, da bodo lahko pričarali nepozabne počitnice več kot 1000 otrokom. 

Za vse tiste, ki bi se radi pridružili ekipi MZL RKS Debeli rtič na novo in tudi za tiste, ki ste že del njihove velike pedagoške ekipe, pripravljajo dvodnevni pripravljalni seminar. 

Seminar je zastavljen interaktivno, poudarek je na praktični uporabnosti. Oborožili vas bodo z novimi idejami, metodami in tehnikami, ki vam bodo v pomoč pri delu z otroki in mladostniki. Poleg tega boste preko vzgojiteljev, ki z njimi sodelujejo že dlje časa, začutili njihovo klimo in razumeli, zakaj pri njih rastejo sanje. 

Seminar je BREZPLAČEN, vključena je nočitev in prehrana. Zaželjeno je, da ste na seminarju prisotni oba dneva, saj boste tako največ odnesli, obenem pa boste bolje spoznali tudi druge prostovoljce.

Zaradi omejenosti prostih mest zbirajo predhodne prijave preko spletnega obrazca najkasneje do srede, 2. maja 2018.

Več informacij o seminarju je na voljo tukaj: klik. 


Nekaj prostih mest za prostovoljce – vzgojitelje imajo že v času PRVOMAJSKIH POČITNIC, 27.4. – 2.5.2018 (5-dnevni termin). 

V tem času bodo na donacijskih počitnicah gostili okrog 300 otrok iz socialno ogroženih družin. Prihod prostovoljcev je 1 popoldne pred prihodom otrok, ko se na uvodnem sestanku spoznate z ekipo in dobite vse informacije, ki jih potrebujete.

Zaradi omejenosti prostih mest zbirajo predhodne prijave preko spletnega obrazca do zapolnitve prostih mest. 

Dodatne informacije: VESNA PREGELJ (pedagoška vodja) - Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.05/669–22–17.

Log in or Registracija