Log in

pinablack


SL / IT / HR
Gregorčičeva ulica 6, 6000 Koper
+386 (0)5 63 00 320
info@sticisce-iskra.si

Brezplačna usposabljanja za mlade: zadnji krogi v Ljubljani in Kopru

Intenzivne tritedenske delavnice, ki potekajo v okviru projekta Nefiks zaposlitvene rešitve, je obiskalo že 260 mladih po vsej Sloveniji. Uspešen projekt se zaključuje letos poleti in vabi mlade, da se udeležijo brezplačnih delavnic v aprilu v Ljubljani in Kopru.

Izobraževanja, ki jih izvajajo strokovnjaki Zavoda Nefiks, so sestavljena iz več etap, udeležencem pa pomagajo razdelati lasten karierni načrt, izpiliti nastop in izpeljati konkreten projekt za potencialne delodajalce. Obenem jim nudijo konkretne IT spretnosti, pravne nasvete o zaposlitvi ter simulacije razgovorov. V družbi mladih z enakim ciljem pa je pot do prave karierne poti bistveno lažja.

Na delavnicah se bodo udeleženci naučili priprave kariernega načrta, samozavestnega nastopa, kako napraviti vtis na delodajalce in kako začrtati karierno pot. Naučili se bodo tudi projektnega dela (karierni bus), projekt, s katerim bodo pristopili naravnost v podjetje potencialnih delodajalcev, pa bodo udeleženci organizirali sami. Prav tako se bodo naučili uporabe Excela in Wordpressa, ustvarili pa bodo tudi vsak svojo spletno stran. 

Izobraževanja se začnejo 9. aprila v Ljubljani (usposabljanje za poklic Chief Happiness Officer), 9. aprila v Kopru, ter še v dveh dodatnih terminih v Ljubljani do konca junija. Na brezplačne delavnice se lahko prijavite tukaj. 

 

Log in or Registracija