Log in

pinablack


SL / IT / HR
Gregorčičeva ulica 6, 6000 Koper
+386 (0)5 63 00 320
info@sticisce-iskra.si

Nagrada za najboljšo diplomsko in magistrsko nalogo s področja delovanja nevladnih organizacij

ISKRA - Stičišče NVO Istre in Krasa razpisuje nagrado za najboljšo diplomsko in magistrsko nalogo, vezano na delo nevladnih organizacij za leto 2016.

Predstavnice/-ki nevladnega sektorja se zavedamo, da je v pripravo diplomskih in magistrskih del vloženega veliko časa, znanja in napora, vendar mnogo kakovostnih del ostane med širšo in ciljno javnostjo neopaženih.

Prijavite se lahko vse/-i študentke/-je Univerze na Primorskem (ne glede na stalno prebivališče) in študentke/-je drugih univerz v Sloveniji, s stalnim bivališčem v Obalno-kraški regiji, ki ste v letu 2016:
1) magistrirale/-i po t. i. bolonjskem sistemu ali diplomirale/-i po starem sistemu ali
2) diplomirale/-i po bolonjskem sistemu
ter ste v svojem delu obravnavale/-i tematiko, povezano z delovanjem nevladnih organizacij.

Ključni kriteriji za izbor najboljših del bodo aktualnost, uporabnost in pronicljivost diplomskega oz. magistrskega dela.

Štiričlanska komisija bo med prejetimi prijavami podelila denarni nagradi:
– za najboljše magistrsko delo (2. bolonjska stopnja) ali diplomsko delo po starem sistemu 250 € bruto.
– za najboljše diplomsko delo (1. bolonjska stopnja) 250 € bruto.

Izpolnjen prijavni obrazec (podpisan in skeniran) in diplomsko oz. magistrsko delo pošljite po e-pošti na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., ali prinesite osebno na na sedež Stičišča ISKRA (Gregorčičeva 6, Koper).

ROK ZA ODDAJO: najkasneje do ponedeljka, 28. novembra 2016 (12:00).

RAZPISNO BESEDILO: klik

Prejemnici/-ka nagrad bosta razglašena na slovesni prireditvi v začetku decembra 2016 v Kopru, na katero bomo povabili vse na razpis prijavljene diplomante/-ke in magistrante/-ke ter njihove mentorje/-ice, predstavnice/-ke nevladnih organizacij, občin Obalno-kraškie regije, Ministrstva za javno upravo in drugi.

Fotografija: Univerza na Primorskem

Log in or Registracija