Log in

pinablack


SL / IT / HR
Gregorčičeva ulica 6, 6000 Koper
+386 (0)5 63 00 320
info@sticisce-iskra.si
EU SI ti: Evropsko povezovanje - izkušnje preteklosti in pogled v prihodnost
Sreda, 28. februar 2018, 17:00 - 19:00
Kraj:  Palača Gravisi-Buttorai (Ulica Osvobodilne Fronte 10, Koper)
Kontakt:  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.Kulturno izobraževalno društvo PiNA

PiNA, v sklopu informacijske točke Europe Direct Koper - Capodistria, in v sodelovanju s Predstavništvom Evropske komisije v Sloveniji, vabi na dogodek EU SI ti: Evropsko povezovanje - izkušnje preteklosti in pogled v prihodnost.

Osrednja tema dogodka bo evropsko povezovanje, kaj to prinaša lokalnemu okolju in kakšnega doprinosa si želimo v prihodnosti. 

V prvem delu dogodka boste lahko prisluhnili predstavnikom Društva MorigenosUniverzitetnega Inkubatorja Primorske in Kulturno izobraževalnega društva PiNA, ki bodo vsak za svoje področje delovanja z vami delili prednosti povezovanja in izmenjave izkušenj na evropski ravni.

V drugem delu bo sledila širša razprava o prihodnosti EU in kaj različne poti prihodnjega povezovanja Evrope pomenijo za slovensko Istro, Slovenijo in čezmejno sodelovanje.

Več informacij o dogodku in programu je na voljo na: klik.

Zaradi lažje organizacije prosimo za predhodno potrditev udeležbe preko spletnega obrazca najkasneje do ponedeljka, 26. februarja oz. do zapolnitve prostih mest. 

Log in or Registracija