Log in

pinablack


SL / IT / HR
Gregorčičeva ulica 6, 6000 Koper
+386 (0)5 63 00 320
info@sticisce-iskra.si
JEZIK ŽIVLJENJA, delavnica nenasilne komunikacije
Sobota, 25. november 2017,  9:00 - 12:00
Kraj:  Koper, Kidričeva 46 (prostori jezikovne šole Eurocenter)
Kontakt:  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.Zavod Dobra pot, Pravni center za varstvo človekovih pravic Koper

Vabimo vas na delavnico nenasilne komunikacije, ki jo bomo z združenimi močmi izvedli Zavod Dobra pot in Pravni center za varstvo človekovih pravic iz Kopra.

Delavnico organiziramo v duhu širjenja uporabnega znanja, pridobljenega na neformalnem izobraževanju Erasmus+ v tujini, v lokalno okolje.

Delavnica bo brezplačna in bo potekala v neformalnem vzdušju, predznanje ni potrebno. Primerna je za mlade (18+), mladinske delavce, predstavnike nevladnega sektorja, prostovoljce in pravzaprav vse, ki vas zanima, kako izboljšati svoje komunikacijske veščine.

Spoznali bomo osnove metode komuniciranja, ki jo je v 60. letih razvil ameriški psiholog Marshall Rosenberg. Naučili se bomo, kako lahko s pomočjo te metode izboljšamo dinamiko komuniciranja v profesionalnih ter tudi osebnih odnosih in pridobili zanimiv nov pogled na medčloveško komunikacijo.

Pridite in spoznajte, kakšen jezik govorijo žirafe. :)

Zaradi omejenega števila mest je obvezna prijava prek spletnega obrazca.

Log in or Registracija