Log in

pinablack


SL / IT / HR
Gregorčičeva ulica 6, 6000 Koper
+386 (0)5 63 00 320
info@sticisce-iskra.si
Kuharske delavnice: Stres in pravilna prehrana
Sreda, 15. marec 2017, 18:30
To Četrtek, 16. marec 2017
Kraj:  Center mladih Koper
Kontakt:  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.Klub študentov občine Koper

Klub študentov občine Koper ponovno organizira kuharske delavnice, in sicer v marca, aprila in maja 2017. Potekale bodo v Centru mladih Koper, v manjših skupinah in sproščenem vzdušju. Delavnice bo vodila Urška Novak, absolventka Prehranskega svetovanja – dietetike na Fakulteti za vede o zdravju.

Skupna tema vseh delavnic je priprava zdravih obrokov, primernih za študente, na hiter in enostaven način (Hitro – enostavno – zdravo).

Na delavnice se bo potrebno predhodno prijaviti na naši info točki, in sicer, do vključno dveh dni pred vsako delavnico. Prijava je za člane KŠOK-a brezplačna, za študente znaša 3 evre, za ostale pa 5 evrov. Ob prijavi se bo poravnala kotizacija v višini 5 evrov, ki se bo povrnila ob obisku delavnice.

Pohitite s prijavami – število mest je omejeno!

1.delavnica: Stres in pravilna prehrana

Sreda, 15. 3. 2017

Na 1. delavnici bodo predstavljeni različni vplivi stresa na telo in načini, kako se s pravilno prehrano ter načinom življenja lažje spoprijemati s stresom. V praktičnem delu bodo udeleženci pripravili različne jedi s poudarkom na uravnoteženosti in uporabi lokalnih in sezonskih živil. Udeleženci bodo pridobili tudi napotke in praktične nasvete o tem, kako izbirati živila v trgovini in na kaj biti pozoren med nakupovanjem živil.

Rok prijave: 13. 3. 2017 

Log in or Registracija