Log in

pinablack


SL / IT / HR
Gregorčičeva ulica 6, 6000 Koper
+386 (0)5 63 00 320
info@sticisce-iskra.si
Delavnica: pot do sreče in obilja v letu 2017
Petek, 24. februar 2017, 17:00 - 19:00
Kraj:  Dekani pri Kopru
Kontakt:  031 734 478Društvo Zdrav podjetnik

Leto 2017 se je začelo. Novoletne obljube, ki ste si jih zadali za leto 2017 so verjetno že pozabljene ali pa jih vestno izpolnjujete? Ste ob njih naleteli na kakšno vašo oviro, strah in ne veste, kako jo rešiti? Se motim?
Želim si, da v letu 2017 zaživite življenje v sreči in obilju na vseh področjih vašega življenja. Ker si to vi zaslužite!
Verjetno ste tudi že slišali, da je leto 2017 leto novih začetkov, energijsko zelo pozitivno leto, ki ga je res koristno izkoristiti. Priložnost imate, da v tem letu naredite kaj na novo ali pa samo na drugačen način. Pri tem vam lahko pomagam. Naredite korak naprej v svojem življenju sedaj!

Vsebina delavnice:

• Kolo življenja - analiza vseh področij življenja –
praktična vaja,
• Omejujoča prepričanja, ki vas ovirajo na poti do
vašega uspeha in sreče,
• Kaj je coaching in kako coaching deluje v praksi-
praktični primer,
• Proces prepoznave, soočanja ter trajne odstranitve vašega strahu – praktični primer.

Delavnica bo zelo praktične narave in se nanjo ni potrebno vnaprej nič pripravljati.

Delavnico bo vodila Aurora, oseba z mnogimi znanji (certificirana NLP Mater Coach, NLP Trener, certificirana regresijska coachinja (t.i. regresoterapevtka) itd., z večletnimi delovnimi izkušnjami na poslovnem področju in mnogimi osebnimi izkušnjami. Zase pravi: »Sama sem se najprej velikokrat opraskala na čereh življenja, padla, vendar sem se pobrala in šla naprej. Sedaj sem pripravljena pomagati Vam!« V okviru svojega podjetja pomaga svojim strankam pri rešitvi njihovih problemov/izzivov na osebnem in poslovnem področju kot coach, mentor, regresijski coach ter izvaja delavnice. Naslov: www.enspirales.si., Mobi: 070-718-292.

Prijave zbiramo na e-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. ali na e-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. do četrtka, 23. 2. 2017, do 20. ure.
Prispevek: 15 EUR. Minimalno število za izvedbo delavnice so 3 prijave. Vabljeni

Log in or Registracija