Log in

pinablack


SL / IT / HR
Gregorčičeva ulica 6, 6000 Koper
+386 (0)5 63 00 320
info@sticisce-iskra.si
Brezplačno pravno svetovanje
Sobota, 04. marec 2017,  9:00 - 12:00
Kraj:  Občina Divača (Kolodvorska ul. 3/a, Divača)
Kontakt:  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. Zavod Dobra pot

Zavod Dobra pot vabi na Brezplačno pravno svetovanje.

V kolikor potrebujete pravni nasvet iz katerega koli področja prava, se oglasite v času uradnih ur oz. nas kontaktirajte na naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..
 
Projekt brezplačnega pravnega svetovanja je prvenstveno namenjen socialno šibkejšim posameznikom, ki jim želimo olajšati vključevanje v družbo in dostop do pravnih nasvetov.

Na svetovanju vam bo naš pravnik odgovoril na pravno vprašanje, vam razložil vsebino in postopke omenjene zadeve ter vam predlagal možnosti za naprej.

Svetovanje bo potekalo 4. 3., med 9. in 12. uro, v družbenih prostorih v svetniški soba v 1. nadstropju Občine Divača (Kolodvorska ul. 3/a, 6215 Divača).

! Vse informacije, podane na brezplačnem pravnem svetovanju, so informativne narave in niso nadomestilo za strokovni nasvet odvetnika oz. druge strokovne službe ali podjetja.

Log in or Registracija