Log in

pinablack


SL / IT / HR
Gregorčičeva ulica 6, 6000 Koper
+386 (0)5 63 00 320
info@sticisce-iskra.si

Novice

Tedenske novice s področja prava za NVO (27. maj–2. junij 2017)

Na CNVOS so pripravili tedenske novice s področja prava za NVO, v katerih si lahko med drugim preberete, da so v javni razpravi Akcijski načrt na področju drog za obdobje 2017–2018, novela Zakona o lokalni samoupravi ter Strategija na področju razvoja trga v zvezi z alternativnimi gorivi v prometu. V Državni zbor sta bili vloženi letni poročili Informacijskega pooblaščenca in Komisije za preprečevanje korupcije, v Uradnem listu pa objavljena novela Zakona o omejevanju porabe alkohola.

Preberi več

Sporočite svoje izkušnje z izvajanjem projektov evropske kohezijske politike 2014–2020

Odbor za spremljanje operativnega programa za izvajanja EKP 2014–2020 se bo ponovno sestal 13. junija. Med drugim bo govora tudi o izvajanju operativnega programa, zato je to priložnost, da nevladne organizacije opozorimo na morebitne težave pri pridobivanju ali izvajanju projektov. CNVOS bo med drugim opozoril na omogočanje predplačil in pavšalnih stroškov za plače. Če imate glede na svoje izkušnje še kakšne dodatne predloge, jih sporočite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. najkasneje do 10. junija.

Konferenca Podjetna prihodnost mladih

PiNA in Stičišče ISKRA, v sodelovanju s Centrom za razvoj in prenos znanja UP, vabijo na konferenco z uglednimi gostjami in gosti, namenjeno predstavnicam in predstavnikom izobraževalnega sistema, odločevalcem, mladinskim organizacijam, podjetjem ter vsem, ki bi radi doprinesli k boju proti brezposelnosti mladih in izobraževalnemu sistemu prihodnosti.

Preberi več

Nacionalna NVO konferenca - prijave možne do srede, 24. maja

Letošnja nacionalna konferenca, ki bo 7. 6. v Poligonu, se bo vrtela okoli dobrih zgodb in učinkovitega komuniciranja. Dobre zgodbe so osnova za uspešno in učinkovito komuniciranje z mediji, donatorji in člani; brez njih ni uspešnega komuniciranja zagovorniških akcij ter uspeha na družbenih omrežjih, platformah za množično financiranje ...

Preberi več

Log in or Registracija